3M Freezewatch

Beperk schade met onze producten

Op zoek naar de 3M Freezewatch? Dan bent u bij IntroTech aan het goede adres. Wij kunnen deze 3M indicatoren leveren. De Freezewatch is geschikt voor het monitoren van producten die tijdens verzending of opslag beschadigd kunnen worden door blootstelling aan vriestemperaturen. U kunt hierbij denken aan chemicaliën, medicijnen of vaccins. Benieuwd geworden of de cold chain solution iets voor u is? Wij vertellen u graag meer.

Hoe werkt de 3M Freezewatch?

De Freezewatch bestaat uit een indicerende vloeistof in een speciaal daarvoor ontworpen ampul. Wanneer de vloeistof in deze 3M indicator blootgesteld wordt aan vriestemperaturen, dan breekt de ampul. Het papier achter de ampul zal hierdoor verkleuren. Zo kunt u direct zien dat uw product is blootgesteld aan inadequate temperaturen en dat het artikel op kwaliteit zal moeten worden getest. De 3M Freezewatch monitort dus alleen de blootstelling aan onacceptabele temperaturen en niet aan kwaliteit.

3m-freeze-watch

Verschillende opties passend bij uw situatie

De Freezewatch indicatoren zijn verkrijgbaar in twee verschillende temperatuurniveaus: -4˚C (25˚F) en 0˚C (32˚F). De lezing van de indicatoren is zeer betrouwbaar. Hierdoor kan deze 3M indicator ingezet worden bij verschillende productgevoeligheid. De labels van de indicators kunnen direct op de verzendverpakking geplaatst worden. Zo kan tijdens verzending en opslag de temperatuur gemeten worden.

 

5 redenen om IntroTech in te schakelen

Natuurlijk kunt u ook een ander bedrijf inschakelen voor de aanschaf van uw Freezewatch. Waarom u dan toch voor IntroTech kiest? Simpel. Wij bieden u namelijk het volgende:

  1. Meer dan 15 jaar ervaring met het vinden van cold chain oplossingen voor onze klanten
  2. Ook voor advies over 3M indicatoren kunt u bij ons terecht
  3. Wij ondernemen met oog voor het milieu
  4. IntroTech is onder andere ISO 9001 en AEO gecertificeerd
  5. Wij werken klantgericht en hanteren een heldere werkwijze

 

Heeft u nog een vraag?

Wilt u graag weten of de Freezewatch indicator geschikt is voor uw productieproces? Neem dan gerust contact op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze 3M indicator. U kunt ons telefonisch bereiken op: +3155-5058383. Wilt u ons graag mailen? Dan kan dit naar: info@introtech.eu. Of laat een bericht achter via onze website. Is de 3M Freezewatch van IntroTech ook dé oplossing voor u?