Temp indicator(s)

Automatisch uw data verzamelen

Op zoek naar temp indicators? Dan bent u bij ons van IntroTech aan het juiste adres. Met onze loggers kunt u eenvoudig uw temp monitoren. Al uw gegevens worden door de indicator verzameld en opgeslagen. Dankzij het ruime aanbod dat wij u bieden, is er voor iedere wens een geschikte recorder te vinden. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij tevens het adres voor advies. Kiest u ook voor IntroTech?

Ontdek zelf ons ruime assortiment

U vindt bij IntroTech een uitgebreid aanbod aan indicators waarmee u de temp in uw cold chain kunt monitoren. Onze medewerkers vertellen u graag welke temp indicator geschikt is voor uw situatie en doeleinden. Een paar van onze indicators:

  • 3M Freezewatch, waarmee u registreert of een product blootgesteld wordt aan verkeerde temperaturen
  • Warm-High, waarmee u kunt zien of artikelen blootgesteld worden aan hogere temperaturen dan acceptabel zijn
  • 3M Monitormark, waarmee u tijd- en temperatuurgevoelige producten kunt monitoren

Temp indicator(s)

Producten voor elke wens

Met onze indicator kunt u simpel temp gegevens verzamelen. Wij bieden u een ruime keuze aan verschillende recorders. Zo kunt u voor elke wens een passende oplossing vinden in ons assortiment. Zoekt u een temp indicator die u laat zien of een product te warm wordt tijdens transport? Dan hebben wij een geschikte oplossing voor u. Maar ook wanneer u een indicator zoekt die om kan gaan met tijdsgevoelige producten, dan kunnen wij u helpen.

 

Daarom onze temp indicators

  • Om onze temp indicators te kunnen gebruiken, heeft u geen speciale software nodig
  • Doordat wij over ruim 15 jaar ervaring beschikken, kunnen wij ook u helpen
  • ISO 9001 en 14001 gecertificeerd
  • Wij ondernemen met oog voor het milieu
  • Onze indicators zijn eenvoudig in gebruik en zijn betrouwbaar

 

Graag wat meer informatie?

Wilt u graag meer weten over onze temp indicators? Of wilt u onze hulp inschakelen? Neem in beide gevallen gerust contact op. Wij vertellen welke recorders geschikt zijn voor u om temp gegevens mee te registreren. U kunt ons telefonisch bereiken op: +3155-5058383. Natuurlijk kunt u ook direct op de website een bericht achterlaten of stuur een e-mail: info@introtech.eu. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een reactie sturen. Voor welke temp indicator van IntroTech gaat u?