Freeze indicators

Automatisch gegevens verzamelen

Bent u op zoek naar een freeze indicator? Dan bent u bij IntroTech op de juiste plek. Wij kunnen u verschillende freeze indicatoren leveren. Deze zijn geschikt voor het monitoren van artikelen die door vriestemperaturen beschadigd kunnen raken tijdens opslag of verzending. Voorbeelden hiervan zijn chemicaliën of vaccins. Benieuwd geworden naar onze producten? Onze medewerkers vertellen u graag meer.
Freeze indicators

Voor elke sector de juiste indicator

Bij ons heeft u de keuze uit twee indicators die freeze temperaturen kunnen detecteren. De freeze indicator registreert blootstelling aan ongewenste temperaturen en monitort niet de kwaliteit. Belangrijk is daarom ook als het product is blootgesteld aan ongewenste temperaturen om de kwaliteit te checken. Onze freeze indicators worden vaak gebruikt in sectoren die werken met temperatuurgevoelige producten.

 

Ontdek ons ruime aanbod

  • 3M Monitor Mark. Deze indicator zal kleur laten zien wanneer deze langer tijd blootgesteld wordt aan de drempeltemperatuur
  • 3M Freezewatch. Wanneer deze indicators blootgesteld worden aan freeze temperaturen, dan zal de ampul stukgaan

 

Voor nauwkeurige metingen

Onze indicators zijn verkrijgbaar voor verschillende freeze temperaturen. De Freezewatch is bijvoorbeeld in twee temperatuurniveaus verkrijgbaar. De Monitor Mark is zelfs in meerdere varianten leverbaar. De lezingen van de freeze indicator is zeer betrouwbaar. Hierdoor kunt u deze indicator perfect inzetten bij verschillende levels van productgevoeligheid.

 

5 redenen om voor ons te gaan

U kunt natuurlijk ook een ander bedrijf in cold chain solutions inschakelen. Waarom u dan toch voor IntroTech kiest? Eenvoudig. Wij bieden u namelijk altijd het volgende:

  1. Met ruim 15 jaar ervaring kunnen wij u perfect van advies voorzien over de verschillende freeze indicators
  2. Wij houden tijdens onze werkzaamheden rekening met het milieu
  3. Wij zijn onder meer ISO 9001 en AEO gecertificeerd
  4. U vindt bij ons een klantgerichte en transparante aanpak
  5. Wij bieden u aantrekkelijke tarieven

 

Wilt u ook freeze indicators?

Wilt u graag een freeze indicator van ons bestellen? Of heeft u nog vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust contact op. Wij staan klaar om u verder te helpen. Telefonisch zijn wij te bereiken op nummer: +3155-5058383. Wanneer u graag een e-mail stuurt, dan kan dit naar: info@introtech.eu. Uw bericht wordt dan zo spoedig mogelijk beantwoord. Welke van onze freeze indicators kiest u?