Thermal mapping

Eenvoudig data in kaart brengen

Heeft u hulp nodig bij thermal mapping? Dan staan wij van IntroTech graag voor u klaar. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring als expert in cold chain solutions. Wij weten dan ook precies wat er komt kijken bij de mapping van temperaturen. Met onze oplossingen kunt u gemakkelijk automatisch de thermal situatie in uw cold chain in kaart brengen. Kiest u binnenkort ook voor een oplossing van IntroTech?


Thermal Mapping

Thermal mapping voor iedere situatie

U vindt bij ons een ruim aanbod aan indicatoren voor thermal mapping. Voor elke wens hebben wij een geschikte manier aan mapping. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor:


LogTag TRIX-8 Temperatuur Loggers. Zijn de vooraf ingestelde voorwaarden bereikt? Dan gaat deze recorder knipperen

Cryopak PDF-loggers zijn de economische oplossing voor het monitoren van thermal gegevens

3M TL30 recorders: wanneer u een logger zoekt die u kunt hergebruiken en herprogrammeren

 

Kies voor klantgericht

Klanttevredenheid staat bij IntroTech hoog in het vaandel. Daarom zetten wij graag die stap extra voor u. Niet alleen bieden wij u een ruim aanbod aan indicatoren en dataloggers voor de mapping van temperatuur gegevens. Ook voorzien wij u graag van passend advies. Met onze kennis en ervaring kunnen wij ook voor u een geschikte thermal solution vinden. Of u nu een indicator zoekt die kan omgaan met veel data of juist een voor eenmalig gebruik, wij helpen u graag.

 

Waarom u ons kiest


Maakt u gebruik van onze oplossingen voor mapping, dan heeft u geen speciale software nodig

Onze recorders voor thermal data zijn zeer betrouwbaar een eenvoudig in gebruik

15 jaar kennis en ervaring in huis

U bent bij ons verzekerd van kwaliteit. Zo zijn wij onder meer ISO 9001 gecertificeerd

Wij werken met oog voor milieu en maatschappij

 

Meer weten? Neem gerust contact op

Wilt u graag meer weten over onze oplossingen voor mapping? Of wilt u graag een thermal recorder aanschaffen? In beide gevallen helpen wij u graag verder. Neem dus gerust contact op voor meer informatie. U kunt ons bereiken door te bellen naar: +3155-5058383. Ook kunt u ons mailen op: info@introtech.eu. Schakelt u ons binnenkort ook in voor thermal mapping?