Data loggers

Automatisch gegevens verzamelen en bewaren

Met de data loggers van IntroTech kunt u eenvoudig gegevens verzamelen en bewaren. Door ons uitgebreid aanbod aan loggers is er voor ieder wat wils te vinden. Wij hebben inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring met cold chain solutions. Onze medewerkers helpen u dan ook graag bij het vinden van de juiste oplossing om data te verzamelen. Kiest u ook voor ons?

Ontdek ons ruime aanbod

IntroTech heeft een ruime keuze aan loggers. Wilt u graag weten welke recorder geschikt is voor het verzamelen van uw data? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem dus gerust contact op. Ons assortiment bestaat uit onder meer:

  • LogTag TRIK-8 Temperatuur Logger. Deze kan worden ingesteld om te knipperen als gestelde voorwaarden zijn bereikt
  • De 3M TL30 Temperatuur Logger. Deze kan hergeprogrammeerd en hergebruikt worden
  • Single Trip pdf-loggers. Deze biedt u de mogelijkheid om gegevens te monitoren, analyseren en te controleren

 

Passend voor iedere situatie

Met onze loggers kunt u eenvoudig data verzamelen en bewaren. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan recorders. Voor ieder is er wat wils te vinden. Zoekt u recorders die u eenmalig kunt gebruiken? Dan vindt u die bij ons. Zoekt u pdf-recorders om grip te houden op grote hoeveelheden gegevens? Ook dan kunt u bij ons terecht. Voor het gebruik van onze data loggers heeft u geen speciale software nodig. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig.

5 voordelen die IntroTech u biedt

  1. Geen speciale software nodig om gebruik te maken van onze loggers
  2. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij ook voor u een geschikte oplossing vinden
  3. Tijdens onze werkzaamheden houden wij rekening met het milieu
  4. Wij hebben onder meer ISO 9001 en 14001 certificaten op zak
  5. Onze data recorders zijn eenvoudig in gebruik en betrouwbaar

 

Interesse in onze data loggers?

Wilt u graag onze loggers gebruiken voor het monitoren en verzamelen van uw data? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn. U kunt ons telefonisch bereiken op: +3155-5058383. Wanneer u liever een mail stuurt, dan kunt u uw bericht zenden naar info@introtech.eu. Ook kunt u het contactformulier op de site invullen. Welke van onze data loggers kiest u?

Data loggers