Over ons

IntroTech BV is in 2000 opgericht als resultaat van ontwikkelingen in de markt voor temparatuurmonitorende producten in de cold chain. Onze missie is om klanten te voorzien van kennis en de producten die zij nodig hebben om cold chain verantwoordelijkheid te kunnen borgen om product schade te verminderen, customer loyalty te promoten en hun bottom line te beschermen.

IntroTech werkt met internationale partners om de branche tot een hoger niveau te brengen. Alle internationale partners zijn gespecialiseerd op hun gebied. Zodoende spant IntroTech zich continu in om business relations te optimaliseren voor alle partijen.

Certificeringen

IntroTech bezit verschillende certificeringen die aantonen dat wij de procedures volgen die in onze branche zijn vereist:

over ons

IntroTech milieubewust

Bij IntroTech zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu, daarom rijden onze medewerkers hybride en bieden we een inzamelpunt voor gebruikte producten. We vragen u om daar gebruik van te maken. Het verzamelen van gebruikte producten draagt bij aan beter afvalmanagement en vermindert de schade aan het milieu door onze producten.

Vertegenwoordiging

Als Cold Chain Specialist, is het IntroTech’s doel om innovatief te zijn en de juiste kennis, kwaliteit en producten te bieden. Voor onze vertegenwoordigers streven we er naar een solide partner te zijn, en hen te voorzien van de juiste tools om hun klanten te helpen. Indien u interesse heeft om ons lokaal te vertegenwoordigen staan wij altijd open voor een gesprek.

introtech

Introtech

Voldoen aan regulering

IntroTech; betrouwbaar en verantwoordelijk.
Specialisatie in de cold chain, betekent een specialisatie in het verantwoordelijk handelen van die cold chain. Daarom bieden we u het beste advies en producten om aan te sluiten bij uw cold chain.

IntroTech bezit diverse certificaten zoals AEO en ISO 9001 en ISO 14001, om u ervan te verzekeren dat we de juiste procedures kennen en volgen die verplicht zijn in onze branche. Wanneer u assistentie nodig hebt in het voldoen aan voorschriften, bieden we u dan ook alle mogelijke hulp.