Cold chain solutions

Uw proces onder controle met onze oplossingen

IntroTech is uw specialist in cold chain solutions. Al sinds 2000 zijn wij werkzaam in deze sector. U vindt bij ons de juiste producten om uw cold chain te monitoren en de juiste data te verzamelen. Voor iedere sector hebben wij dan ook passende solutions. Met onze producten verkleint u de kans op schade en sluit u verlies van kwaliteit uit. U kiest toch ook voor onze solutions?

Cold chain solutions

Ruime keuze aan cold chain solutions

Als specialist in oplossingen voor uw cold chain hebben wij de kennis om voor u een passende oplossing te vinden. Wij geloven dat samenwerking hierbij de sleutel is. Daarom besteden wij veel aandacht aan het samenwerken met de juiste leveranciers. Zij bieden u onder meer de volgende solutions:

  • Indicators, waarmee u tijdens transport of opslag blootstelling aan ongewenste temperaren kunt monitoren
  • Data-loggers, die automatisch gegevens verzamelen en bewaren.
  • Wireless oplossingen, deze registreren en rapporteren 24/7

Meer weten over onze cold chain solutions? Neem dan gerust contact op.

 

Kies voor het totaalpakket

Bij IntroTech doen wij graag dat beetje extra voor onze klanten. Naast dat u bij ons uitstekend terechtkunt voor solutions, kunnen wij onze producten ook voor u implementeren in uw cold chain. Door de expertise waarover wij beschikken, weten wij precies hoe wij met onze oplossingen om moeten gaan. Ook voor het uitvoeren van reparaties draaien wij onze hand niet om. Bij spoed zijn wij zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken.

 

5 redenen waarom u ons kiest

  1. Al meer dan 15 jaar uw specialist voor cold chain oplossingen
  2. In geval van nood staan wij 24/7 voor u klaar
  3. IntroTech onderneemt met oog voor mens en milieu
  4. In het bezit van diverse certificaten, zodat u verzekerd bent van kwaliteit
  5. Wij zijn ook uw adres voor advies passend bij uw situatie

 

Benieuwd geworden? Neem gerust contact op

Wilt u graag meer weten over onze solutions? Of wilt u graag onze hulp bij uw cold chain? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag. Bel vandaag nog naar: +3155-5058383. Mailt u liever? Dan kunt u een bericht achterlaten via de website of mail: info@introtech.eu. Mogen wij binnenkort bij u aan de slag met onze cold chain solutions?