3M monitormark(s)

Monitor de conditie tijdens opslag of distributie nauwkeurig

Met een 3M Monitormark kunt u eenvoudig de conditie monitoren tijdens opslag of verzending. Deze 3M indicatoren houden toezicht op de blootstelling aan inadequate temperaturen en dus niet op kwaliteit. Het doel van deze Monitormarks is dan ook dat de productkwaliteit nagekeken moet worden. Het is een veelgebruikte methode voor het monitoren van bloedsubstanties, vaccins en oogheelkundige oplossingen. Geïnteresseerd in de Monitormark? Wij van IntroTech kunnen u deze oplossing leveren.

Wat is een 3M Monitormark?

De Monitormark van 3M is een label dat uit verschillende papierlagen, bindingsmiddel en andere componenten bestaat. De label heeft een grootte van 95 mm bij 19 mm. Het hart van de Monitormarks is een indicatiestip met aan het einde een reservoirpad gevuld met blauwgekleurde vloeistof. Door de activatiestrip te verwijderen, kan deze 3M indicator eenvoudig geactiveerd worden.

3m-monitor-mark

Nauwkeurig meting

Met de 3M Monitormark kan tot op ongeveer 1°C nauwkeurig gemeten worden of een product blootgesteld is aan de aangegeven drempeltemperatuur. Binnen 24 uur zullen de Monitormarks een kleur laten zien. Wordt een product constant blootgesteld aan een temperatuur boven de 2°C boven de drempeltemperatuur voor een periode gelijk aan de run out time, dan zal de limiet van de specificatie de run out distance zijn.

 

Daarom onze 3M Monitormarks

U kunt natuurlijk ook voor een ander kiezen wanneer u op zoek bent naar deze 3M indicatoren. Dat begrijpen wij bij IntroTech maar al te goed. Daarom doen wij graag die stap extra voor u. U profiteert bij ons dan ook altijd van het volgende:

  • De Monitormark is gemakkelijk te bevestigen door de drukgevoelige lijn aan de onderzijde
  • IntroTech heeft inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring met het vinden van cold chain solutions
  • De 3M Monitormarks zijn verkrijgbaar met verschillende drempeltemperaturen
  • IntroTech houdt rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden
  • Wij hebben onder andere ISO 9001 en AEO certificaten op zak

 

Graag wat meer informatie?

Bent u benieuwd geworden of een Monitormark geschikt is voor u? Bel of mail ons dan vandaag nog. Onze medewerkers bespreken graag de mogelijkheden van de Monitormarks van 3M met u. U kunt ons bellen op: +3155-5058383. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan naar info@introtech.eu. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze website. Wij zullen dan zo snel mogelijk op uw bericht reageren. Zijn de 3M Monitormarks ook de cold chain oplossing voor uw bedrijf?