Temperature indicator(s)

Automatisch uw gegevens bijhouden

Met onze temperature indicators worden uw gegevens automatisch verzameld en bewaard. Door de ruime keuze aan loggers die wij u bieden, is er voor ieder wat wils te vinden in ons aanbod. Inmiddels hebben wij al ruim 15 jaar ervaring met het vinden van de juiste oplossingen op het vlak van cold chain. Wij zijn u graag ook van dienst bij het vinden van een passende indicator voor het monitoren van temperature. Schakelt u ons ook in?

 

Ontdek zelf hoe wij u kunnen helpen

Bij IntroTech vindt u een ruim aanbod aan indicators die u kunnen helpen bij het monitoren van temperature. Wilt u graag weten welke temperature indicator geschikt is voor uw situatie? Vraag onze medewerkers ernaar. Een greep uit ons assortiment:

  • 3M Freezewatch. Deze registreert wanneer een product blootgesteld wordt aan inadequate temperaturen
  • Warm-High. Deze laat u weten of een product is blootgesteld aan hogere temperaturen dan acceptabel
  • 3M Monitormark. Hiermee kunt u producten die tijd- en temperatuurgevoelig zijn monitoren

logo_new

Producten voor elke situatie

Met elk van onze indicators kunt u eenvoudig de temperature in uw cold chain registreren en bewaren. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan recorders. Voor iedere wens is er wat wils te vinden. Zoekt u naar een temperature indicator die bijhoudt of een product te warm wordt? Dan hebben wij een geschikte recorder voor u. Wilt u graag een indicator die tijdgevoelige producten kan monitoren? Ook dan zijn wij uw adres.

 

Waarom kiezen voor temperature indicators?

  • U heeft geen speciale software nodig om onze temperature indicators te kunnen gebruiken
  • Dankzij meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij ook voor u een passende indicator vinden
  • Wij werken met oog voor het milieu
  • Onder meer in het bezit van het ISO 9001 en 14001 certificaat
  • Onze recorders zijn eenvoudig te gebruiken en betrouwbaar

 

Nog vragen voor ons?

Wilt u graag meer weten over een indicator waarmee u uw temperature kunt monitoren? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer u van onze diensten gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar: +3155-5058383. Wij staan u graag te woord. U kunt ons ook mailen: info@introtech.eu. Welke temperature indicator van IntroTech kiest u?