Pharma loggers

Gemakkelijk de juiste gegevens verzamelen

Met onze pharma loggers worden uw data automatisch verzameld en bewaard. IntroTech biedt u een ruime keuze aan loggers en andere producten om uw cold chain te kunnen monitoren. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij uw specialist in cold chain solutions. De kennis van onze consultants en onze zorgvuldig samengestelde productrange bieden u de beste oplossingen voor de pharma sector. Op deze manier kunt u zelf de ‘best practice’ oplossing realiseren.

Voor iedere wens, een passende oplossing

U vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan loggers. Wanneer u graag wilt weten welke recorder geschikt is voor de pharma industrie, dan kunt u altijd contact opnemen. In ons assortiment hebben wij onder andere:

 • LogTag TRIK-8 Temperatuur Logger, die gaat knipperen als bepaalde
  waarden zijn bereikt
 • De 3M TL30 Temperatuur Logger, die u kunt herprogrammeren en hergebruiken
 • Single Trip pdf-loggers, waarmee u gegevens kunt monitoren, controleren
  en analyseren om zo uw kwaliteit te waarborgen

Pharma Loggers

Voldoen aan de wettelijke standaarden

In de pharma industrie is het monitoren, controleren en testen van de temperatuur in uw cold chain niet alleen noodzakelijk. Het is vaak ook nog eens wettelijk verplicht. Wij hebben als expert in cold chain solutions meer dan 15 jaar ervaring in huis. Daardoor weten wij precies waar wij op moeten letten bij onze pharma loggers. Onze loggers voldoen dan ook aan hoge kwaliteitseisen. Deze verzamelen en bewaren data automatisch.

 

Daarom gaat u voor onze solutions

 • Doordat onze loggers werken met een usb-stick hoeft u geen speciale software te installeren
 • Onze pharma recorders zijn gemakkelijk in gebruik en betrouwbaar
 • Meer dan 15 jaar ervaring en kennis in huis
 • Wij werken met oog voor mens en milieu
 • Diverse certificaten op zak, waaronder ISO 9001 en 14001

 

Een van onze pharma loggers?

Wilt u graag weten hoe wij u in de pharma industrie kunnen helpen? Of heeft u nog een vraag over onze loggers? Neem dan gerust contact op. Wij zijn telefonisch te bereiken op: +3155-5058383. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook een e-mail sturen: info@introtech.eu. Zodra wij uw bericht ontvangen hebben, nemen wij spoedig contact met u op. Gaat u ook voor onze pharma loggers?