T & RV loggers

Kies voor een draadloos systeem

Met de T & RV loggers van Verigo kunt u draadloos de temperatuur en luchtvochtigheid in uw cold chain registreren. IntroTech biedt u diverse loggers van dit topmerk. De gegevens die de T & RV logger verzamelt, worden automatisch naar uw smartphone of tablet verzonden. U heeft hiervoor geen speciale lezer of kabel nodig. Alleen het downloaden van de Verigo app is voldoende om te kunnen beginnen. Dat wilt u toch ook?

T & RV loggers

T & RV loggers van Verigo

U kunt de T en luchtvochtigheid loggers van Vertigo een eigen naam geven. Vervolgens kunt u met de temperature en RV logger codes inscannen. Ook kunnen drempelwaarde voor T en relatieve vochtigheid ingesteld worden. De temperature en RV loggers hebben een bereik van maar liefst 40 meter. Ze kunnen dus ook ingezet worden in grotere ruimtes. Wilt u over een specifiek device meer weten? Dan kunt u eenvoudig verbinding maken met
de pod.

 

Alles opgeslagen in de cloud

De Vertigo applicatie heeft een deelfunctie. Hiermee kunt u data gemakkelijk en snel delen. Deze kunt u gebruiken om analyses mee te maken. Wilt u graag de informatie in een pdf of csv-bestand? Dat is met deze RV loggers geen probleem. Deze bestanden kunt u meteen doormailen naar andere apparaten. Ook kunt u de gegevens opslaan in de cloud van Verigo. Zo kunt u ook op andere locaties bij uw data en dat werkt wel zo prettig.

 

U kiest toch ook voor ons?

Natuurlijk kunt u ook bij een andere cold chain specialist een T & RV logger aanschaffen. Toch hopen wij dat u voor ons gaat. Wij bieden u namelijk het volgende:

  • Dit systeem is zowel toegankelijk op Android als Apple toestellen
  • Meerdere varianten recorders verkrijgbaar
  • U profiteert bij ons van meer dan 15 jaar ervaring
  • Ook de installatie en reparatie nemen wij u graag uit handen
  • In geval van nood zijn wij 24/7 te bereiken

 

Nog vragen? Neem gerust contact op

Wilt u graag meer weten over onze temperature en RV recorders? Of wilt u graag een logger aanschaffen? Neem dan gerust contact op. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn. U kun direct telefonisch contact opnemen door te bellen naar: +3155-5058383. Wilt u ons liever een e-mail sturen? Dan kan dat naar: info@introtech.eu. Ook kunt u een bericht achterlaten via ons contactformulier. Kiest u ook voor de T& RV loggers van Verigo?