Time temperature indicator(s)

Meten is weten

Zijn time temperature indicators een uitkomst voor uw organisatie? Dan hebben wij van IntroTech de uitkomst voor u. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in meetapparatuur en registratie als het gaat om de cold chain. Hiervoor werken we bijvoorbeeld nauw samen met partners in de chemische en farmaceutische industrie. Bij ons vindt u diverse indicators voor zowel time als temperature. Ook zijn er systemen die bijhouden hoe lang het ergens een bepaalde temperatuur geweest is. Wat is uw specifieke situatie een bruikbare oplossing?

K1 Elektronische Temperature Indicators

Bij ons vindt u onder meer de K1 Elektronische Temperature Indicator. Deze zorgt ervoor dat u direct kunt zien of uw producten onder de juiste temperaturen zijn getransporteerd en/of opgeslagen. Er zit ook een handige functionaliteit in: overal en altijd laat de K1 zien of de omstandigheden (zoals temperature) voor uw product juist waren door middel van een groen led-lampje (als alles goed is). Is dat niet het geval, dan kleurt het rode led-lampje.

Temperatuur registratie

Met handige time optie

Daarnaast geeft de K1 indicator u de mogelijkheid om uw eigen start ‘delay’ en alarmwaarden te bepalen. Ook kunt u vooraf een cumulatief alarm ‘delay’ bepalen en laten instellen. Daardoor is het een breed inzetbaar time temperature apparaat. Ook is het geschikt voor alles wat er mogelijk is in het logistieke proces. U kunt bijvoorbeeld op de startknop drukken en de timer zal na 20 minuten activeren als u kiest voor de startknop met 20 minuten ‘delay’.

 

Onze unique selling points

Als bedrijf gaan wij net wat verder dan een ander. Wij willen ons namelijk graag onderscheiden van anderen. Daarom bieden wij u de volgende unieke kenmerken:

  • Inzetbaar voor diverse branches, zoals industrie, chemie en farmacie
  • Altijd oog voor milieubewust werken en handelen
  • Voor klanten zijn we bij noodgevallen 24/7 bereikbaar
  • Voldoen aan diverse veiligheidscertificaten, waaronder ISO 9001 en ISO 14001
  • Ruim aanbod aan producten en gedegen advies over time apparatuur

 

Wilt u onze time temperature indicator(s)?

Bent u ervan overtuigd dat wij de ideale partij voor u zijn om u te helpen met het vinden van tijd en temperatuur indicatoren? Dan gaan we met veel plezier voor u aan de slag. Schakel ons in door te bellen naar +3155-5058383. Of stuur ons een e-mail via info@introtech.eu. Verder kunt u deze contactgegevens uiteraard ook gebruiken om advies op te vragen over onze producten. Onze consultants helpen u graag met het vinden van de perfecte time temperature indicator.