Wireless temperature solutions

Wireless temperatuur meten en registreren

Bent u op zoek naar wireless temperature solutions? Dan zijn wij van IntroTech u graag van dienst. Inmiddels zijn wij al vele jaren dé specialist in cold chain. Ons motto is dat samenwerken een beter resultaat geeft. Daarom werken we niet alleen samen met onze klanten, maar ook met de juiste leveranciers. Op die manier kunnen we u de juiste temperature producten leveren. Wij hebben de solutions die u zoekt!

Wireless temperature solutions

Wireless temperature solutions van Cooper-Atkins

Onze expertise heeft ertoe geleid dat wij het TempTrak van Cooper-Atkins adviseren aan wie wireless temperature oplossingen zoekt. Dit systeem maakt het mogelijk om geautomatiseerd temperaturen te monitoren. Verder kan het systeem 24/7 werken, draait het rapporten uit en kan data opslaan. Andere opties zijn: kalibratie data, corrigerende acties en berichtgeving. Dit is het neusje van de zalm als het gaat om temperature solutions.

 

Dit merk staat garant voor kwaliteit

Cooper-Akins is in 1885 opgericht en heeft een solide reputatie als leverancier van kwaliteitsinstrumenten voor temperature, tijd en vochtigheid. Naast thermometers maakt het bedrijf nu ook producten waarmee de complete cold chain gemonitord kan worden. TempTrak kan automatisch omgevingsfactoren opslaan, corrigeert deurcontacten en verstuurt bij afwijkingen een notificatie. Het is met recht een van de meest innovatieve wireless temperature systemen op de markt.

 

Wij zijn uw logische keuze

Hoewel wij een van de weinige partners van Cooper-Atkins zijn, zou u er toch voor kunnen kiezen om met een andere partij in zee te gaan. Daarmee doet u echter uzelf te kort:

  • Als bedrijf bieden wij u een 24-uursservice aan bij noodgevallen.
  • Ook zijn wij in staat reparaties uit te voeren doordat we de wireless producten door en door kennen.
  • Verder opereren we met oog voor mens en milieu (mvo).
  • Wij voldoen aan vele veiligheidseisen, zoals AEO, ISO 9001 en ISO 14001.
  • Onze consultants geven graag vrijblijvend advies over onze temperature solutions.

 

Wij informeren u graag

Voor vele sectoren, zoals de farmaceutische en chemische industrie, is een bepaalde temperatuur heel erg belangrijk. Met draadloze solutions van onze fabrikanten maakt u altijd een goede keuze. Wij informeren u graag over ons aanbod. Om ons persoonlijk te spreken, belt u naar +3155-5058383. Stuurt u liever een e-mail, dan kan dit naar info@introtech.eu. Wij hebben de wireless temperature solutions die u zoekt!