Cold chain solutions Breda

Al sinds 2000 uw specialist

Heeft u hulp nodig bij cold chain solutions in Breda? Dan bent u bij IntroTech aan het juiste adres. Inmiddels zijn wij meer dan 15 jaar werkzaam in ons vakgebied. Wij helpen u graag bij het vinden van geschikte cold chain solutions voor uw productielijn. Of het nu gaat om data loggers of temperature indicator(s), wij kunnen u van dienst zijn. Waarvoor schakelt u ons in Breda in?

Cold chain solutions Breda

Hoe wij u kunnen helpen

Als cold chain solutions specialist kunt u bij ons terecht voor de geschikte oplossing voor uw proces in Breda. IntroTech gelooft dat samenwerken het beste resultaat geeft. Daarom hebben wij ook geïnvesteerd in de samenwerking met de juiste leveranciers. Zij bieden ons geschikte producten om u te kunnen helpen bij cold chain solutions in Breda:

  • Verschillende temperature indicator(s)
  • Data loggers waarmee u automatisch data kunt verzamelen
  • Eenvoudig afwijkingen in het systeem ontvangen via sms of e-mail? Kies dan voor een van onze wireless temperature solutions

Benieuwd geworden naar hoe wij u kunnen helpen? Neemt u dan gerust contact op met ons.

Wij doen dat beetje extra voor u

Het hebben van cold chain solutions in uw productielijn in Breda vraagt om specifieke kennis. Het gaat om expertise die continue bijgeschaafd moet worden. Als specialist in cold chain solutions staan wij u hierin graag bij. Onze medewerkers geven u graag meer informatie over bijvoorbeeld temperatuur registratie en hoe wij u kunnen helpen. Werkt uw systeem niet naar behoren? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Voor reparaties draaien wij onze hand niet om.

5 redenen om ons in te schakelen

  1. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van cold chain solutions
  2. IntroTech onderneemt met oog voor mens en milieu
  3. Wij zijn in het bezit van verschillende certificaten, waaronder AEO, ISO 9001 en ISO 14001
  4. Ook het implementeren en repareren van de cold chain in Breda nemen wij u graag uit handen
  5. 24-uursservice in geval van nood

Cold chain solutions in Breda nodig?

Wilt u graag meer weten over thermal mapping in Breda? Of zou u graag van onze diensten gebruikmaken? In beide gevallen staan wij graag voor u klaar. U kunt direct op onze website een bericht achterlaten. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen. Ook kunt u mailen naar: info@introtech.eu of bellen naar: +3155-5058383. Kiest u ook voor IntroTech voor cold chain solutions in Breda?