Cold chain solutions Heerlen

Verantwoordelijk uw cold chain waarborgen met onze oplossingen

Op zoek naar een specialist in cold chain solutions in Heerlen? Wij van IntroTech staan dan graag voor u klaar. Wij zijn al sinds 2000 bezig met het ontwikkelen en leveren van cold chain solutions. Ook voor u in Heerlen gaan wij graag op zoek naar een passende oplossing. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Voor iedere situatie de juist oplossing

Wij hebben als cold chain solutions specialist de kennis in huis om een geschikte oplossing te vinden voor uw productieproces in Heerlen. Samenwerken geeft het beste resultaat, dat geloven wij. Daarom investeren wij ook in een samenwerking met de beste leveranciers. Zij leveren de juiste cold chain solutions in Heerlen om u te helpen. Denk hierbij aan:

Cold chain solutions Heerlen

Ook voor reparatie en implementatie

Wilt u graag indicators voor temperatuur registratie geïmplementeerd hebben in uw cold chain in Heerlen? Geen enkel probleem. Naast dat u bij ons voor verschillende cold chain solutions terechtkunt, kunnen wij onze producten implementeren. Door onze expertise weten wij precies wat hierbij komt kijken. Ook voor reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. In het geval van nood kunt u ons zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

5 reden om ons te kiezen

  1. Al meer dan 15 jaar uw specialist in cold chain solutions
  2. Wij vinden een passende oplossing voor uw situatie in Heerlen
  3. Bij noodgevallen zijn wij 24/7 te bereiken
  4. Wij ondernemen met oog voor het milieu
  5. Diverse certificaten op zak, waaronder ISO 9001 en 14001

Uw adres voor cold chain solutions in Heerlen

Wilt u graag meer weten over thermal mapping? Wilt u graag onze hulp inschakelen in Heerlen? Of heeft nog een vraag over onze cold chain solutions? Neem in al deze gevallen gerust contact op met ons. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar: info@introtech.eu of laat een bericht achter via het contactformulier. U kunt ons ook bellen: +3155-5058383. Het adres voor cold chain solutions in Heerlen is IntroTech.