Cold chain solutions Houten

Beperk het risico op schade met onze oplossingen

Voor dé expert in cold chain solutions in Houten moet u bij IntroTech zijn. Van thermal mapping tot wireless temperature solutions, wij kunnen helpen. Door onze ervaring kunnen wij u precies vertellen welke van onze cold chain solutions het beste bij uw situatie past. Met onze producten kunt u in Houten productschade verminderen, customer loyalty promoten en uw bottom line beschermen. U kiest toch ook voor ons?

 

Cold chain solutions Houten

 

Ook een passend oplossing voor uw situatie

Wij geloven dat samenwerken het sleutelwoord is om de beste cold chain solutions te kunnen bieden. Daarom investeren wij in onze samenwerking met onze leveranciers. Zij kunnen u de juiste producten in Houten bieden. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor onder andere:

  • Temperature indicator(s) die het blootstellen aan verkeerde temperaturen monitoren tijdens bijvoorbeeld de opslag of het transport
  • Wireless temperature solutions die automatisch de temperatuur monitoren en corrigerende acties uitvoeren
  • Data loggers voor het automatisch verzamelen en bewaren van data

Graag meer weten over onze cold chain solutions in Houten? Neem dan gerust contact op.

Al sinds 2000 uw specialist in cold chain oplossingen

Inmiddels hebben wij al ruim 15 jaar ervaring met cold chain solutions. Met onze kennis en ervaring kunnen wij dan ook perfect een oplossing voor u in Houten vinden. Graag voorzien wij u van passend advies bij uw situatie. Daarnaast werken wij samen met internationale partners om de branche tot een hoger niveau te kunnen brengen. En daar profiteert u dan weer van door de innovatieve oplossingen die wij u bieden.

Daarom cold chain solutions in Houten

  • Dé specialist in cold chain solutions voor al meer dan 15 jaar
  • Altijd een passende oplossing voor u in Houten om uw cold chain te verbeteren
  • Wij staan 24/7 voor u klaar in geval van nood
  • Ook de installatie en reparatie van onze producten nemen wij u graag uit handen
  • Onder andere de certificaten ISO 14001 en 9001 op zak

Graag meer weten? Neem gerust contact op

Wilt u graag meer informatie over wat er mogelijk is op het vlak van temperatuur registratie in Houten? Of wilt u weten welke van onze cold chain solutions geschikt is voor u? Neem dan contact op. U kunt direct een bericht achterlaten via ons contactformulier of mail: info@introtech.eu. Telefonisch kunt u ons bereiken op: +3155-5058383. Plaatsen wij binnenkort ook een van onze cold chain solutions in Houten bij u?