Cold chain solutions Leiden

Minimaliseer het risico op schade

IntroTech helpt u graag bij cold chain solutions in Leiden. Of u nu iemand zoekt voor thermal mapping of data loggers, wij helpen u graag in Leiden. Onze missie is om u als klant te voorzien van de juiste kennis en producten om uw cold chain op verantwoordelijke wijze te kunnen borgen. Onze cold chain solutions zijn dan ook gericht op het verminderen van productschade, het promoten van customer loyalty en het beschermen van uw bottom line.

Cold chain solutions Leiden

Een oplossing voor elke situatie

Wij helpen u graag om de beste oplossing voor uw productieproces in Leiden te vinden. Samenwerken is daarin het sleutelwoord, geloven wij. Daarom hebben wij geïnvesteerd in de samenwerking met de juiste leveranciers. Zij ontwikkelen diverse cold chain solutions in Leiden voor u:

  • Wireless temperature solutions. Hiermee kunt u automatisch de temperatuur in uw cold chain monitoren. 24/7 op de hoogte en wijzigingen kunnen per sms doorgegeven worden
  • Temperature indicator(s). Ondersteuning van uw quality management om het blootstellen aan inadequate temperaturen te kunnen monitoren
  • Data loggers voor het registreren en monitoren van temperaturen

Meer weten over onze cold chain solutions? Vraag onze medewerkers ernaar en neem contact op.

Oog voor het milieu

Bij IntroTech hebben wij het milieu hoog in het vaandel staan. Milieuvriendelijk ondernemen vinden wij dan ook erg belangrijk. Graag dragen wij als expert in cold chain solutions een steentje bij door in hybride auto’s te rijden. Ook hebben wij een verzamelpunt waar u in Leiden gebruikte producten kwijt kunt. Op deze manier dragen wij bij aan een beter afvalmanagement en verminderen we milieuschade veroorzaakt door onze producten.

Waarom onze cold chain solutions in Leiden?

  • Wij zijn al ruim 15 jaar dé expert in cold chain solutions
  • Ook voor uw cold chain in Leiden kunnen wij een oplossing vinden
  • Heeft u een noodgeval? Dan kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken
  • Wij installeren en repareren onze producten graag voor u
  • Onder meer ISO 14001 en 9001 gecertificeerd

Benieuwd geworden? Neem contact op

Wilt u graag weten wat wij op het vlak van temperatuur registratie in Leiden voor u kunnen betekenen? Of wilt u eerst meer informatie over onze cold chain solutions? Neem dan gerust contact op. U kunt direct op onze website een bericht achterlaten via het contactformulier of stuur een e-mail: info@introtech.eu. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: +3155-5058383. Kiest u ook voor een van onze cold chain solutions in Leiden?