Cold chain solutions Venlo

Minimaliseer de kans op schade

Wij van IntroTech helpen u graag bij uw cold chain solutions in Venlo. Of u nu iemand in wilt schakelen voor thermal mapping of voor het plaatsen van data loggers, wij staan graag voor u klaar. Onze missie is om u te voorzien van de juiste expertise en producten om uw cold chain op een verantwoordelijke manier te kunnen borgen. Onze cold chain solutions richten zich er dan ook op om het risico op schade te verminderen en uw bottom line te beschermen in Venlo.

Een passende oplossing voor uw productieproces

IntroTech helpt u ook graag om de juiste oplossing voor uw proces in Venlo te vinden. Samenwerking is daarbij het sleutelwoord. Daarom investeren wij in het goed samenwerken met onze leveranciers. Zij ontwikkelen diverse cold chain solutions voor u.

  • Wireless temperature solutions voor het automatisch rapporteren en monitoren van de temperatuur in uw cold chain
  • Data loggers voor het automatisch verzamelen en bewaren van gegevens
  • Temperature indicator(s) voor ondersteuning van uw quality management om toezicht te kunnen houden op de blootstelling aan inadequate temperaturen

Graag meer weten over onze cold chain solutions in Venlo? Bel of mail ons dan gerust.

Wij houden rekening met het milieu

Met oog voor het milieu ondernemen vinden wij belangrijk bij IntroTech. Als expert in cold chain solutions dragen wij daar graag ons steentje aan bij door bijvoorbeeld in hybride auto’s te rijden. Ook hebben wij een verzamelpunt waar u in Venlo gebruikte producten af kunt geven. Op deze manier verbeteren wij ons afvalmanagement en beperken wij de milieuschade die onze producten kunnen veroorzaken.

Waarom onze cold chain solutions in Venlo?

Cold chain solutions Venlo

  1. Uw specialist in cold chain solutions voor meer dan 15 jaar
  2. Wij kunnen ook voor uw situatie in Venlo een passende oplossing vinden
  3. Heeft u een spoedgeval? Wij staan 24/7 voor u klaar
  4. Ook de installatie en reparatie nemen wij u graag uit handen
  5. Diverse certificaten op zak, zoals de ISO 9001 en de AEO

Graag meer weten? Bel of mail ons

Heeft u hulp nodig bij temperatuur registratie? En wilt u graag van onze diensten gebruikmaken in Venlo? Of heeft u nog een vraag voor ons over onze cold chain solutions? Neem in al deze gevallen gerust contact op. Wij staan klaar om u verder te helpen. Belt u hiervoor naar: +3155-5058383. Wij staan u graag te woord. U kunt ook mailen naar: info@introtech.eu. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk. Hoe kunnen wij u helpen bij cold chain solutions in Venlo?